MedPharm Careers - Largest Medical Job Fairs

Organizer: MedPharmJobs.com
Venue: Radisson Blu , Terez krt. 43., Budapest, Hungary
Website: go to
Date: from: 2013-05-12 to: 2013-05-12
Fee: Free of charge
Views: 1815

 A MedPharm Careers egy egyedülálló állásbörze a világon, ahol több száz egészségügyi szakember keres lehetőséget, hogy előrelépjen karrierjében. Száznál is több rendezvényt szervezünk évente Európa legnagyobb városaiban. Professzionális és felismerhető légkört hozzunk létre, melyben az álláskeresők találkozhatnak potenciális munkaadóikkal az egészségügyi szektorból.

Miért a MedPharm Careers a legjobb egészségügyi állásbörze?

- A legjobb munkaadókkal dolgozunk együtt az egészségügyi munkaerőpiacon. Partnereink tudják, hogy állásbörzéinket találkozhatnak a legjobb egészségügyi szakemberekkel, akik külföldi és belföldi munkák után érdeklődnek. Bizonyosodjon meg róla, hogy van egy ilyen ajánlat az Ön számára is!

- Az állásbörze programjához tartoznak a szemináriumok és műhelyek a szakmai előmenetel lehetőségeiről, valamint ingyenes orvosi angol tanfolyamok.

- Képviselőink felkérik Önt, hogy vegyen részt az egészségügyre specializálódott állásbörzénken. Minden kérdésére válaszolni fognak és segítséget nyújtanak a kötelező papírmunka és jogi eljárások átlátásához, melyet a külföldi munkához nyomon kell követnie.

Jöjjön és látogasson el Hozzánk! A belépés ingyenes.

Az alábbi szöveg: hol foglalnak helyet az állásbörzék, a szemináriumok listája, hogyan vegye fel velünk a kapcsolatot, Regisztráljon Most gomb!

Our event on facebook: https://www.facebook.com/events/398495090243364/

tags: Doctor job job abroad nurses dentists

Past events

Top Events

Coming soon